Inicio Comunidad Valenciana Sagunt a Escena porta la companyia Zen del Sur a l'Off Romà

Sagunt a Escena porta la companyia Zen del Sur a l'Off Romà

0


La companyia granadina Zen del Sur porta a Sagunt a Escena l’espectacle ‘Wake App!’, que es podrà veure a la pujada al castell el dijous 30 d’agost a les 21.30 hores.

Zen del Sur naix de la unió de dos artistes procedents de l’àmbit circense i de la dansa: Carlos López i Antonio Vargas. Els dos van decidir unificar les seues trajectòries personals i desenvolupar una proposta artística que integrara la fusió de diferents arts com la dansa acrobàtica, la música i el circ.

Zen del Sur és el resultat d’un treball d’investigació conjunt entre ballarins, acròbates, músics contemporanis i dissenyadors, amb l’objectiu de desenvolupar un diàleg creatiu entre so i moviment que persegueix a l’emoció.

La companyia està compromesa amb una forma d’aprenentatge en què la improvisació i l’exploració de nous llenguatges són crucials al llarg de tot el seu procés creatiu. Hi destaca el caràcter polifacètic dels artistes i de les capacitats que tenen per a generar expectació i transmetre una sensibilitat especial en escena a través del control i l’expressivitat corporal fusionada amb la música.

En l’espectacle ‘Wake App!’ ens parlen de la generació de noves formes de relació i de comunicació interpersonal a causa de l’avanç de les tecnologies, així com la necessitat d’un ús responsable d’aquestes eines per a la conservació dels valors més essencials de l’ésser humà. Uns aspectes sobre els quals reflexiona aquesta obra que s’expressen a través de la música en directe, l’acrodansa, les tècniques circenses i el teatre físic.

‘Wake App!’ és un joc de paraules per al títol de l’obra que crida: «Desperta!». Un despertar de les distraccions, de la consciència, dels valors i de la raó que ens caracteritza com a éssers humans.

L’espectacle següent del festival serà ‘Otelo’, de William Shakespeare, que interpreta la companyia Clásicos Contemporáneos, el divendres 31 d’agost en el Teatre Romà de Sagunt.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre