Inicio Comunidad Valenciana Alumnes del 'Spain Summer Performance Program' de Berklee ompliran de música la...

Alumnes del 'Spain Summer Performance Program' de Berklee ompliran de música la Ciutat de les Arts i les Ciències els dies 20, 26 i 27 de juliol

0


Alumnes del ‘Spain Summer Performance Program’ de Berklee València actuen este divendres, 20 de juliol, en un concert que promet molt rock, funk, i pop. La cita serà a partir de les 20 hores en l’escenari ubicat sobre el llac sud del Museu de les Ciències.

La setmana que ve estan previstos concerts el dimecres 26 i el dijous 27 de juliol, també a càrrec d’alumnes del programa ‘Spain Summer Performance Program’ que representaran una gran varietat d’estils musicals.

‘Un Llac de Concerts’ és el pla perfecte per a acabar la setmana amb la millor música en directe a l’aire lliure en un entorn privilegiat, dins del marc del programa de ‘Música en Obert’ oferit per Berklee i per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La programació del cicle, que continuarà al setembre fins a finals d’octubre, inclou actuacions d’alumnes i professors de Berklee de més de 30 països, els que oferiran música en directe d’estils molt variats, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o latin jazz.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre