Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca les IV Jornades Swap Footage

L'IVC presenta a la Filmoteca les IV Jornades Swap Footage

0


La Filmoteca programa una sessió especial en el marc de les IV Jornades de Creació Col·lectiva Audiovisual Swap Footage, en la qual es projecta el dimecres, 28 de novembre, a les 20.00 hores, el curtmetratge francés ‘Under Twilight’ (2006) de Jean-Gabriel Périot i el llargmetratge danés ‘Flotel Europa’ (2015) de Vladimir Tomic.

Usant material personal d’arxiu gravat en VHS pels refugiats bosnians que van embarcar en el Flotel Europa, un gegantesc vaixell que va estar en el port de Copenhaguen entre 1992 i 1994, el documental explica l’experiència adolescent del director en el vaixell i dels qui van emigrar a Dinamarca per causa de la Guerra dels Balcans.

‘Swap Footage’ és una trobada centrada en les pràctiques audiovisuals contemporànies que inclouen la col·lectivitat com a metodologia de creació, amb especial atenció al ‘found footage’, al reciclatge d’imatges i al metratge compartit.

Les jornades estan organitzades per SCC (Strawberry Cookie Col·lectiu) i compten amb el suport de l’Àrea d’Activitats Culturals de la Universitat Politècnica de València, la Facultat de Belles Arts de Sant Carles, Plutón.cc i la Filmoteca. ‘Swap Footage’ inclou un taller de creació col·lectiva que s’impartirà del 27 al 30 de novembre a la Universitat Politècnica de València.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre