Inicio Comunidad Valenciana L'Ivace destinarà més de 8 milions d'euros per a modernitzar polígons industrials...

L'Ivace destinarà més de 8 milions d'euros per a modernitzar polígons industrials de la Plana Alta i la Plana Baixa en 2018 i 2019

0

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinarà en 2018 i 2019 un total de 8,3 milions d’euros per la millora de polígons industrials de 14 municipis de les comarques de la Plana Alta i la Plana Baixa.

Així en 2018 es destinaran 4,35 milions d’euros per a subvencionar amb un percentatge del 79,73% un total de 21 projectes i 4 milions d’euros en 2019 per a subvencionar 17 projectes al 100%.

Aquestes subvencions s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter plurianual per als exercicis 2018 i 2019.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha destacat que al municipi de Vila-real es destinaran 3,14 milions d’euros en 2018 i 2019 per a millorar i modernitzar quatre polígons industrials (1,3 milions d’euros en 2018 i 1,84 milions d’euros en 2019). «Vila-real és el municipi de tota la Comunitat que rebrà més ajudes de l’Ivace per a millorar els polígons industrials», ha afegit.

Els polígons que es milloraran i modernitzaran gràcies a les ajudes de l’Ivace són ‘El Pont’ de Cabanes, ‘Autopista Sur-Pullman’ de Castelló, ‘Tres Cantons’ de Les Coves de Vinromà, el polígon industrial de Sant Joan de Moró i el polígon industrial de Vilafamés en la Plana Alta.

I en la Plana Baixa rebran subvencions ‘El Canyaret’, ‘Molí d’En Llop’ i ‘Cartonajes de la Plana’ de Betxí, el polígon industrial de Alquerías del Niño Perdido, ‘Camí Fondo, Camí Xamussa i Camí L’Axiamo’ de Burriana, ‘Els Plans’ de Xilxes, ‘Camí Fondo’ de la Llosa, ‘Partida de Bañ’ d’Eslida, ‘Sector 2 La Mina’, ‘Senda Mitjana’ i ‘Via Augusta’ de Nules, ‘La Mezquita’ de Vall d’Uixó i ‘Miralcamp’, ‘Les Voltes’, ‘Carretera de Onda’ i ‘Molí Nou’ de Vila-real.

Actuacions subvencionables a La Plana Alta i La Plana Baixa Entre les principals actuacions subvencionables als polígons de la Plana destaquen l’obra civil que permeta la implantació de fibra òptica, la implantació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, millora de l’enllumenat públic, i instal·lació de serveis contra incendis.

També se subvencionarà la implantació d’ecoparcs o de sistemes de gestió de residus, la millora de zones verdes, la creació d’eina web amb informació del polígon industrial accessible a l’IVACE, la millora viària: (més aparcaments i/o vials, vials més amplis, nous accessos, senyalització i/o identificació de carrers, senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit) i la millora del sanejament separatiu de les aigües residuals.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre