Inicio Comunidad Valenciana L'Ivace destinarà 2,63 milions d'euros per a millorar 9 polígons industrials de...

L'Ivace destinarà 2,63 milions d'euros per a millorar 9 polígons industrials de La Marina

0

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, ha informat que «l’Ivace destinarà 2,63 milions d’euros per a subvencionar 9 projectes de millora dels polígons industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa en 2018 i 2019».

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter plurianual per als exercicis 2018 i 2019.

En aquest sentit, Company ha detallat que per a 2018 l’Ivace destinarà 1,53 milions d’euros per a subvencionar al 70,56% un total de 9 polígons industrials de 8 municipis. Així mateix, està previst que per a 2019 la inversió siga de 1,1 milions d’euros i que se subvencionen els projectes al 100%.

Aquests 9 polígons corresponen als municipis de Beniarbeig, Benissa, Dénia, Ondara (2 projectes), Finestrat, La Nucia, Polop i La Vila Joiosa.

«Aquest tipus d’ajudes són molt importants perquè permetran millorar serveis i infraestructures i modernitzar els polígons i àrees industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa i són un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva i per generar ocupació estable i de qualitat en aquestes comarques», ha explicat.

Polígons industrials beneficiats A La Marina Alta els polígons industrials que rebran ajudes en 2018 i 2019 per part de l’Ivace són: ‘Marjals 5-6-7’ i ‘Zona Marjals i Avinguda Alacant’, d’Ondara, ‘La Pedrera’, de Benissa, ‘Hortes’, de Beniarbeig i ‘Madrigueres’, de Dénia.

A La Marina Baixa se subvencionaran els polígons ‘Partida Torres’, de la Vila Joiosa, ‘Pla de Terol’, de Polop, ‘L’Alberca’, de La Nucia, i ‘La Cachola, Sector 25’, de Finestrat.

Principals actuacions a la Marina Entre les actuacions que han sol·licitat els 8 municipis de la Marina i que estan contemplades en l’ordre d’ajudes de l’Ivace destaquen la millora viària, la senyalització i identificació dels carrers., la senyalització horitzontal i vertical, la creació de carril bici i la millora de l’enllumenat públic per als polígons industrials.

Així mateix, l’Ivace subvencionarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, la regeneració paisatgística, serveis contra incendis, la millora del subministrament d’aigua, la creació d’una pàgina web amb informació del polígon industrial i accessible a l’Ivace, la implantació d’ecoparc i la millora de zones verdes.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre