Inicio Comunidad Valenciana El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola conclou la seua...

El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola conclou la seua 23.ª edició amb Al Ayre Español

0


El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola arriba a la cloenda de la 23a edició amb l’últim concert, a càrrec d’Al Ayre Español, que portaran des d’Aragó l’espectacle ‘Flauto Veneziano’, el dia 11 d’agost a les 22.30, una proposta íntegrament per a flauta dolça amb peces de Vivaldi i Antonio Marcello, amb Dorothee Oberlinger a la flauta i Eduardo López Banzo a la direcció.

Aquesta edició del festival, organitzada per l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola, comptarà amb dotze propostes musicals, entre les quals destaquen dos caps de cartell com són Jordi Savall i Carlos Núñez.

Les propostes es componen de set grans concerts, dos espectacles gratuïts per a públic familiar, el tradicional piromusical, a més de l’activitat d’animació ‘Arrima’t a la música barroca’, que s’ha dut a terme a la platja Nord.

La programació del festival La programació d’aquesta 23a edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola combina propostes de proximitat amb grans noms internacionals i, per primera vegada, ha incorporat dos espectacles familiars gratuïts: ‘Johann Sebastian Bach, la vida boja d’un ogre genial’, que va tindre lloc el dia 1 d’agost amb un considerable èxit de públic, i ‘Domenico Scarlatti, antiguos mitos y sombras’, el passat dia 6.

A més, aquest any han tornat el dia 1 i el dia 6 d’agost les activitats d’animació i difusió del festival a la platja Nord de Peníscola, sota el lema ‘Arrima’t a la música barroca’, que donen a conéixer al públic les activitats i propostes musicals del festival.

Les entrades dels concerts poden adquirir-se de manera anticipada en www.entradas.com. Tots els concerts de pagament tenen un preu de 12 euros.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre