Inicio Comunidad Valenciana Educació convoca ajudes per a l’adquisició d’infraestructures i equipament d’I+D+i

Educació convoca ajudes per a l’adquisició d’infraestructures i equipament d’I+D+i

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició d’infraestructures i equipament d’I+D+i per a les universitats públiques valencianes i consorcis públics d’investigació adscrits a la Generalitat per al període 2018-2020.

Aquestes ajudes estan emmarcades en el Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional del territori valencià 2014-2020 (PO FEDER CV), que preveu com a eix prioritari potenciar la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

L’import destinat a aquesta convocatòria és de 8.500.000 euros per a l’exercici 2018, un 15 per cent més de la quantia que es va destinar a aquestes ajudes en 2017.

La novetat d’aquesta convocatòria és que té caràcter plurianual i el període d’execució de l’activitat objecte d’aquesta subvenció és el comprés entre l’1 de gener de 2018 i el 31 d’octubre de 2020.

L’import de les ajudes per a cada projecte en cada una de les anualitats d’execució de l’activitat serà superior a 100.000 euros (IVA no inclòs) i la quantia màxima que es pot concedir és d’un milió d’euros per a la totalitat de l’ajuda.

Les entitats interessades hauran de presentar una sol·licitud per cada un dels projectes per als quals se sol·licita l’ajuda, l’objecte de la qual és afavorir l’adquisició i actualització d’infraestructures, equipaments i tecnologies d’última generació d’I+D+i, que permeta desenvolupar activitats d’investigació d’excel·lència.

És important assenyalar que els projectes hauran d’enquadrar-se en un dels eixos prioritaris de desenvolupament de l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent per a la Investigació i Innovació en el territori valencià (RIS3-CV) -disponible en la pagina web següent: http://www.ris3cv.gva.es/- i contribuir a l’exercici d’un o més dels seus objectius específics.

Sol·licituds, concurrència i compatibilitat de les ajudes El termini per a la presentació de la sol·licitud serà de 20 dies naturals des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.

Les sol·licituds es presentaran telemàticament en l’adreça d’internet consultar aquí. Una vegada fet el tràmit telemàtic, l’entitat sol·licitant haurà de presentar els impresos omplits en el registre d’entrada de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre