Inicio Comunidad Valenciana Puig afirma que, a partir de diumenge, hi haurà un millor servei...

Puig afirma que, a partir de diumenge, hi haurà un millor servei públic de sanitat a la Ribera

0


– Assenyala que la reversió de l’Hospital d’Alzira al sistema públic s’ha fet «des de la tranquil·litat, des de la serenitat i des del diàleg»

Alzira (28.03.18). El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit amb els alcaldes de la Ribera amb motiu de la reversió de l’Hospital d’Alzira al sistema públic de sanitat que s´iniciarà el diumenge, 1 d’abril, per a oferir una atenció sanitaria pública de qualitat.

El cap del Consell ha assenyalat que aquest procés s’ha fet «des de la tranquil·litat, des de la serenitat i des del diàleg». En aquesta línia, Puig ha assegurat que «es va a augmentar la cartera de serveis, es va a augmentar el personal i es va a fer un esforç molt gran en l’atenció primària, d’acord al pla que va presentar la consellera de Sanitat la setmana passada i que estava al voltant de 8 milions d’euros».

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha detallat que es realitzarà una inversió de 5,7 milions per a millorar la tecnologia, tant la vinculada a l’oncologia, àrea en la qual hi ha «una obsolència important», com la referida a l’atenció primaria, amb nou equipament. «D’aquesta manera es pot donar una resposta més ràpida a la ciutadania», ha afirmat.

Per al president de la Generalitat, «la prioritat són les persones» i, per tant, ha assenyalat, «els ciutadans de la Ribera han d’estar totalment convençuts que junts anem a avançar també perquè tinguen una millor sanitat».

De fet, Puig ha afirmat que el anterior model de l’Hospital de la Ribera és un model que «havia fracassat» i ha afegit que la gestió que s’instaura a partir d’abril «és un nou impuls». Tot i això, el cap del Consell ha assegurat que «ho volem fer sense cap conflicte; respectem els interessos de les empreses privades, però creiem que tot açò cal fer-ho des del respecte i des del diàleg». «Este és un Govern que pensa, sobretot, en l’interès general i en l’interès de les persones»; ha manifestat.

Mapa concessional de la Ribera D’altra banda, durant la reunió amb els alcaldes i alcaldesses el president de la Generalitat, com a conseller de Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori en funcions, també ha parlat sobre el Pla Concessional de la Ribera.

«Les concessions estaven caducades, i durant molt de temps no s’ha fet aquest treball d’aproximació a la mobilitat, i nosaltres ho fem des d’una altra mirada: allò important no són tant les línies, sinó la mobilitat», ha dit. «Anem a impulsar que un dels primers mapes que es n siga precisament el de la Ribera», ha anunciat.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre