Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'The Square', de Ruben Östlund

L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'The Square', de Ruben Östlund

0

La Filmoteca d’Estiu projecta el dilluns, 13 d’agost, a les 22.30 hores, als jardins del Palau de la Música, ‘The Square’ (2017), de Ruben Östlund. La pel·lícula es podrà veure també el dimarts 14 d’agost.

Christian és un pare divorciat que s’ho passa bé dedicant temps a les seues dues filles. És un valorat programador d’un museu d’art contemporani i una persona compromesa. Està preparant la seua pròxima instal·lació, titulada ‘The Square’, que incita els visitants a l’altruisme i els recorda els seus deures respecte als seus semblants. Però quan a Christian li roben el mòbil, la seua reacció no el deixa precisament en bon lloc.

‘The Square’ és una sàtira que es riu de tot i de tots i reflexiona sobre qüestions tan vigents com la llibertat d’expressió i la correcció política en el món de l’art. Palma d’Or en el Festival de Cannes i millor pel·lícula en els Premis del Cinema Europeu.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre