Inicio Comunidad Valenciana L’IVC participa en la presentació de l’exposició commemorativa dels 30 anys de...

L’IVC participa en la presentació de l’exposició commemorativa dels 30 anys de la Filmoteca valenciana ‘Memoria de Luz’ a l’Institut Cervantes de Madrid

0

El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i el director de l’Institut Cervantes, Juan Manuel Bonet, presenten en roda de premsa l’exposició ‘Memoria de Luz. Historia del cine español en la Filmoteca Valenciana’, a la seu de l’Instituto Cervantes a Madrid. En la roda de premsa també intervé la comissària de l’exposició, Nieves López-Menchero.

A la inauguració de l’exposició, a la vesprada, Abel Guarinos assisteix acompanyat pel director adjunt d’Audiovisual i Cinematografia de l’Institut Valencià de Cultura, José Luis Moreno.

La mostra reuneix a la seu de l’Institut Cervantes a Madrid els materials de l’exposició commemorativa ‘Material de somnis. 30 anys de Filmoteca’, que es va celebrar al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València del 7 de novembre de 2017 al 25 de febrer de 2018.

L’exposició, organitzada per l’Institut Cervantes en col·laboració amb l’IVC, ofereix al visitant un recorregut per la història del cinema espanyol i valencià (1922-1980) a través de cartells, publicacions, revistes, catàlegs, projectors, càmeres fotogràfiques, programes i fotografies pertanyents als fons de la Filmoteca Valenciana.

– 11.00 hores. Roda de premsa

– 19.30 hores. Iinauguració

– Instituto Cervantes. Carrer Barquillo, 4. Madrid

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre