Inicio Comunidad Valenciana Fabio Biondi clausura el cicle de ‘Concerts de Brandenburg’ de Bach a...

Fabio Biondi clausura el cicle de ‘Concerts de Brandenburg’ de Bach a les Arts

0


Fabio Biondi tanca aquest divendres, 6 d’abril, el cicle de música de cambra a l’Espai Los Toros del Palau de les Arts Reina Sofía amb les entrades esgotades, excepte el percentatge reservat per a la seua venda el mateix dia del concert.

El mestre de Palerm, que actualment dirigeix a la Sala Principal una nova producció d”Il corsaro’ de Verdi, l’òpera més romàntica del compositor de Busseto, ofereix junt amb els professors de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana la segona sessió dels ‘Concerts de Brandenburg’ de Bach.

Els ‘Concerts de Brandenburg’ (BWV 1046-1051) són sis concerts dedicats a Christoph Ludwig, marcgravi de Brandenburg, que Bach, a petició del noble, li va entregar en 1721. Les partitures, arxivades a la biblioteca del marqués i gran col·leccionista de música, no veurien la llum fins a la mort del marcgravi l’any 1734.

Subtils i brillants al mateix temps, les pàgines conformen un microcosmos de la música barroca amb una sorprenent i àmplia visió de l’univers emocional de la seua època.

L’Espai Los Toros, amb una superfície de 340 m2 i capacitat per a 226 persones en la dotzena planta de l’edifici, acull des de la passada temporada els concerts de música de cambra de les Arts, que el centre artístic ha recuperat per iniciativa del mestre Biondi i els professors de l’OCV.

El director musical tornarà a finals de juny per a dirigir els dies 24 i 26 la versió semiescenificada de ‘La clemenza di Tito’ de Mozart a l’Auditori.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre