Inicio Comunidad Valenciana El Museu de les Ciències acull del 24 al 26 d'octubre la...

El Museu de les Ciències acull del 24 al 26 d'octubre la XIX Reunió Anual de Museus de Ciència i Tècnica d'Espanya

0


El Museu de les Ciències es convertirà del 24 al 26 d’octubre en seu de la XIX Reunió Anual de Museus de Ciència i Tècnica d’Espanya, que enguany abordarà ‘El futur dels museus de ciència i dels seus professionals’ i en el que es donaran cita els directors i representants dels principals centres de ciència y planetaris dedicados a la divulgació científica.

La identitat i funció social, l’estratègia i models de gestió, el personal i formació, la generació i comunicació de continguts, el rol que el visitant ha de tindre en elles i l’avaluació de l’impacte social són algunes de les diferents àrees temàtiques que es tractaran en les presentacions dels participants.

La trobada començarà el dimecres 24 d’octubre a les 18.30 hores amb la conferència inaugural amb el títol ‘Comunicar la ciència en el segle XIX. Entre la candidesa i el cinisme’ impartida per Antonio Ariño Villarroya, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. Serà la primera de les tres conferències de lliure accés al públic que se celebraran durant la reunió.

El dijous, 25 d’octubre, tindrà lloc a les 16.30 hores la conferència d’experts ‘Confusió en l’Edén’ a càrrec de Guillermo Fernández, consultor de projectes museístics, i Erik Stengler, professor del màster de Museus del Cooperstown Graduate Program en l’estat de NY.

El divendres, 26 d’octubre, a les 12.00 hores tindrà lloc la conferència de clausura ‘L’investigador com a comunicador de la ciència; cap a un nou model’. ‘Pot haver-hi vida a Mart?’, impartida per Javier Martin-Torres de l’Institut Andalús de Ciències de la Terra (UGR-CSIC), Granada, Luleå University of Technology, Luleå, Suècia.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre