Inicio Comunidad Valenciana El director de l'IVAM, José Miguel G. Cortés, presenta l'exposició 'Espanya. Avantguarda...

El director de l'IVAM, José Miguel G. Cortés, presenta l'exposició 'Espanya. Avantguarda Artística i Realitat Social, 1936-1976'

0

El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i el comissari de la mostra, Sergio Rubira, presentaran als mitjans l’exposició «Espanya. Avantguarda Artística i Realitat Social, 1936-1976».

La mostra reuneix 33 obres de la col·lecció del museu d’artistes com Pablo Picasso, Joan Miró, Julio González, Josep Renau, Eusebio Sempere, Antoni Tàpies, Antonio Saura, Monjalés, Jordi Teixidor, Equipo Crónica, Eduardo Arroyo i Alberto Corazón.

Es completa amb tres maquetes d’Andreu Alfaro i documentació procedent dels arxius de Josep Renau i Julio González a l’IVAM, del Archivio Storico delle Arti Contemporanee de Venècia, de la Fundació Miró de Barcelona, del Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC), de la família Fernández-Brasso, dels artistes Grazia Eminente i Jordi Teixidor i dels crítics d’art Manuel García i Tomàs Llorens.

– 11.00 hores

– Galeria 3 de l’IVAM. Carrer Guillem de Castro, 118. València

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre