Inicio Comunidad Valenciana Cultura destina 1,5 milions d’euros a la recuperació de béns immobles de...

Cultura destina 1,5 milions d’euros a la recuperació de béns immobles de patrimoni cultural

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes econòmiques per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural, dotades amb un milió i mig d’euros. El pressupost assignat a aquesta convocatòria és d’un 50% més que l’any passat.

La convocatòria preveu les actuacions que estiga previst dur a terme l’any 2018 sobre béns de naturalesa immoble: arqueològic, arquitectònic, etnològic i paleontològic del patrimoni cultural del territori valencià considerats béns d’interés cultural o de rellevància local, i els treballs de les quals estiguen destinats a la seua protecció, conservació i/o recuperació.

Se subvencionarà fins al 95% de l’activitat sol·licitada en aquells municipis de menys de 500 habitants i fins al 60% als municipis que superen els 50.000 habitants. La quantitat subvencionable es distribueix proporcionalment en funció de la població del municipi sol·licitant. La quantia màxima de la subvenció es fixa en 40.000 euros per activitat sol·licitada.

Podran optar a aquestes ajudes els ajuntaments i les fundacions, associacions o entitats sense ànim de lucre, que entre els seus fins fundacionals es trobe la recuperació, la conservació o la protecció del patrimoni cultural al territori valencià.

Leer más:  El PSPV solicitará al Ayuntamiento que divulgue las subvenciones y campañas publicitarias dirigidas a "pseudomedios digitales"

Les sol·licituds, junt amb els impresos normalitzats, es presentaran en un termini de 15 dies a comptar de l’endemà de la seua publicació en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.


- Te recomendamos -