Inicio Comunidad Valenciana Ximo Puig: 'Castelló és una ciutat oberta que es fa esplendorosa aquests...

Ximo Puig: 'Castelló és una ciutat oberta que es fa esplendorosa aquests dies'

0


– El president ha participat en la Romeria de les Canyes, on ha destacat «l’ambició» de la ciutat en el 75 aniversari de les festes de la Magdalena

Castelló. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest diumenge que Castelló de la Plana «és una ciutat oberta» que es fa «esplendorosa» en els dies de la Magdalena. El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions durant la seua participació en la romeria de les Canyes, en el marc de les festes majors de la ciutat.

Puig ha recordat que la d’enguany és l’edició 75 de la festivitat de la Magdalena, la qual va ser declarada d’interés turístic internacional l’any 2010, i ha ressaltat «l’ambició» que ha demostrat Castelló durant aquests 75 anys.

Així mateix, ha descrit la romeria, «un dels grans actes» de la festa, com «un moment de record i de retrobament». Aquest pelegrinatge representa, segons la tradició, el trasllat de la ciutat a la seua actual ubicació, i finalitza a l’ermita de la Magdalena.

«La gent de Castelló», ha conclòs el president, «és treballadora, gent amb coratge, il·lusió i que mira sempre cap avant», i que amb aquesta celebració viu un moment «d’il·lusió col·lectiva».

En la romeria també han participat el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, així com el ministre de Foment, José Luis Ábalos.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre