Inicio Comunidad Valenciana Vicent Marzà presenta el documental ‘Josep Renau. L’art en perill’ a l’IVAM

Vicent Marzà presenta el documental ‘Josep Renau. L’art en perill’ a l’IVAM

0

El conseller d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà, presenta als mitjans de comunicació el documental ‘Josep Renau. L’art en perill’. Hi assistiran els directors de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, juntament amb la productora executiva de Endora Produccions, Eva Vizcarra, i el guionista, Rafael Casañ.

‘Josep Renau. L’art en perill’ és un llargmetratge documental d’Endora Produccions, dirigit per Eva Vizcarra i Rafael Casañ, que s’ha filmat en diferents localitzacions d’Alemanya i de València, com els carrers del Cabanyal, l’IVAM o el Centre del Carme. El film, realitzat amb el finançament privat de Intertronic, ha comptat amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació de València, Televisió Espanyola i À Punt.

El treball recull les veus i testimonis de Marta Hoffman, artista i amiga de Renau; José Miguel G. Cortés, director de l’IVAM; Fernando Bellón, biògraf de Renau; Manuel García, crític d’art i Doro Balaguer, impulsor de la Fundació Josep Renau, entre d’altres. La pel·lícula es preestrenarà a la Filmoteca el mateix dilluns 26 de març a les 20 hores.

– 11.00 hores

– Sala d’actes de l’IVAM. Carrer Guillem de Castro, 118. València

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre