Inicio Comunidad Valenciana Valencia LAS NAVES Y LA FSMCV COLABORAN PARA IMPULSAR LA INNOVACIÓN EN LAS...

LAS NAVES Y LA FSMCV COLABORAN PARA IMPULSAR LA INNOVACIÓN EN LAS SOCIEDADES MUSICALES DE LA COMUNIDAD VALENCIANA

0

Ambas entidades realizarán esta colaboración a través de un convenio que ha sido firmado hoyAmbas entidades realizarán esta colaboración a través de un convenio que ha sido firmado hoy.


El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han signat este matí un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la innovació en les societats musicals valencianes.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i Francisco Potenciano, director gerent de Las Naves, han rubricat este acord que inclourà l’organització conjunta d’activitats que complisquen amb l’objectiu del conveni.

Al febrer, la Junta Directiva de la FSMCV va celebrar la seua reunió mensual en Las Naves amb la intenció de dur a terme un acostament entre totes dues entitats i descobrir les sinergies i possibles línies de treball a seguir.«Este conveni potenciarà un dels eixos transversals de la nostra Junta Directiva, com és l’impuls de la innovació en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana i en concret, en el de les societats musicals, que han sigut declarades recentment Bé d’Interés Cultural Immaterial», ha declarat Pedro Rodríguez.

Roberto Jaramillo, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València ha manifestat que este conveni «aprofundix en el treball de Las Naves en un sector com el de la cultura, i especialment en el de la música tenint en compte tot el que les societats musicals representen a la Comunitat Valenciana. El nostre objectiu amb este conveni és que la innovació arribe al sector musical».

Dues entitats començaran a treballar de manera conjunta organitzant activitats com l’organització de cursos, seminaris i conferències, el suport a la cultura d’innovació social i urbana, l’acostament al territori de programes d’innovació impulsats per les administracions públiques o accions de sensibilització i difusió de la cultura del desenvolupament local, entre altres. 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre