Inicio Comunidad Valenciana Valencia EL SERVICIO DE JARDINERÍA SOSTENIBLE RENUEVA LOS PARTERRES DEL PASEO DE LA...

EL SERVICIO DE JARDINERÍA SOSTENIBLE RENUEVA LOS PARTERRES DEL PASEO DE LA ALAMEDA CON ROSALES DE MAYOR FLORACIÓN

0
IMAGEN_1_074136.jpg

Con cuatro variedades del rosal floribunda.


El Servici de Jardineria Sostenible ha conclòs els treballs de renovació de huit parterres del Passeig de l’Albereda, en els quals s’han plantat 480 unitats de rosers de quatre varietats del tipus floribunda, que han sigut seleccionades per la seua floració abundant i prolongada al llarg de l’any.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat hui d’esta actuació, que s’ha executat en cinc jornades, en les quals s’ha realitzat tant la plantació com la preparació del terreny i que “aportarà una qualitat cromàtica i de gran colorit a este enclavament de la ciutat”.

Segons ha explicat l’edil, la paleta de colors d’estos nous elements florals de la ciutat va des del blanc pur (White Meidiland®), rosa clar (Pink knock Out®), rosa fosc (Castell d’Alaquàs®) i groc clar (Bet Figueres®).

Pel que respecta als treballs realitzats, ha detallat, que a més de la mateixa plantació, i la preparació del terreny, mitjançant la realització d’una esmena arenosa i un abonat orgànic, l’actuació ha seguit criteris de sostenibilitat ambiental mantenint marcs de plantació adequats per al conreu de la terra i el control de vegetació adventícia sense l’ús d’herbicides de síntesi. “Així mateix, s’està instal·lant reg localitzat per a garantir les necessitats hídriques de la manera més eficient possible”, ha conclòs Sergi Campillo. 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre