Inicio Comunidad Valenciana Vaersa s'adhereix al 'Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista'

Vaersa s'adhereix al 'Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista'

0

Vaersa (Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA), entitat dependent de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, s’ha adherit al ‘Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista’, que ha impulsat el Consell.

Aquesta adhesió coincideix amb la recent aprovació i signatura del Pla d’Igualtat de Vaersa que té per objecte previndre i lluitar contra conductes masclistes i discriminatòries que pogueren donar-se en l’entorn laboral, així com contribuir a la millora de la societat també en aquest àmbit. Tot això des de la conscienciació i l’experiència amb la qual compta l’empresa en matèria de gestió ambiental, agrària i del territori.

Amb l’adhesió al ‘Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista’, Vaersa es compromet a elaborar, en les pròximes setmanes, una declaració de principis amb l’objectiu de mostrar el compromís assumit de manera conjunta per la direcció i pels treballadors i treballadores, per a la prevenció i eliminació d’assetjament.

Amb aquest pacte, impulsat des del Consell, al qual ja s’han adherit 7.960 persones i 802 entitats, les institucions valencianes, partits polítics, universitats, mitjans de comunicació, cossos de justícia i seguretat pública, entitats i organitzacions de la societat civil i la ciutadania, es comprometen a lluitar contra tota mena de violència cap a les dones, en tots els seus vessants i a complir, fer complir i promoure el ‘Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista’.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre