Inicio Comunidad Valenciana ‘Un llac de concerts’ torna a la Ciutat de les Arts i...

‘Un llac de concerts’ torna a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la música en directe del campus a València de Berklee College of Music

0


El cicle musical ‘Un llac de concerts’, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus a València de Berklee College of Music, torna als exteriors del Museu de les Ciències amb una programació que inclourà actuacions d’alumnes i professors de Berklee de més de 30 països i estils variats, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o latin jazz.

De lliure accés i gratuït, els concerts tindran lloc a les 20 hores els divendres 4, 11, 18 i 25 de maig; 15, 22 i 29 de juny i 20 i 27 de juliol, així com les sessions especials que tindran també lloc el dilluns 16 i dijous 26 de juliol en el llac sud del Museu de les Ciències.

Aquest divendres s’obri el cicle amb una sessió molt especial en la que actuaran estudiants dels programes Study Abroad davall el tema ‘València Springs with Music’. Esta proposta eclèctica comptarà amb la participació de 13 artistes de Berklee acompanyats per una banda resident d’estudiants que protagonitzaran més d’una hora d’actuacions en directe per a tota la família.

El cicle ‘Un Llac de Concerts’ complix enguany la seua quinta edició ja consolidat com una de les millors propostes de València per a donar la benvinguda al cap de setmana amb música en directe a l’aire lliure i en un entorn privilegiat. Esta iniciativa s’emmarca en el programa de ‘Música en Obert’ oferit per Berklee i per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre