Inicio Comunidad Valenciana Un grup de 32 docents comença en el Museu de les Ciències...

Un grup de 32 docents comença en el Museu de les Ciències un nou curs Cesar Teachers Trainings dedicat a l'Agència Espacial Europea

0


Un grup de 32 professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius compartixen des d’este dilluns experiències amb científics i enginyers de l’Agència Espacial Europea (ESA) en el Museu de les Ciències. Fins a dijous que ve, 18 d’octubre, es convertixen en alumnes en el nou curs Cesar Teachers Trainings ‘L’Agència Espacial Europea: investigant els planetes interiors del nostre Sistema Solar’.

A partir d’esta vesprada, els docents assistixen a videoconferències a València des del Museu de les Ciències. Els experts de l’ESA que treballen en les missions espacials BepiColombo, Mars Express, ExoMars i Venus Express presentaran els reptes que plantegen els planetes veïns: Mercuri, Venus i Mart. A més, els docents participan en visites guiades en les exposicions sobre astronomia del Museu de les Ciències.

Este dilluns, està previst que visiten ‘Gravetat Zero’ i dimecres que ve, 17 d’octubre, recorrerán ‘Mart. La conquista d’un somni’ acompanyats per un divulgador científic.

Durant els cursos s’expliquen les principals missions científiques i com la tecnologia espacial pot usar-se en la Terra. També s’aporten ferramentes educatives que poden aplicar-se en els centres escolars i mostrar els distints continguts astronòmics de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Leer más:  Rebeca Plana presenta su pintura como una forma de "curación" y "acto de fe": "Tanto las personas como los cuadros deben tener secretos"

Es tracta del tercer curs organitzat enguany, després de les convocatòries d’abril, ‘Satèl·lits artificials: la seua tecnologia i funcionament’, i de setembre, el curs ‘Com usar un telescopi en el centre educatiu’.

Esta iniciativa s’emmarca dins del programa Cesar Teachers Trainings que organitzen l’Agència Espacial Europea (ESA), el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de l’àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic (Cefire STEM) i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta d’un projecte pioner que permet posar en contacte a professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius amb els científics i enginyers de l’ESA.


- Te recomendamos -