Inicio Comunidad Valenciana Spencer Tunick valora el monestir de Sant Miquel dels Reis com a...

Spencer Tunick valora el monestir de Sant Miquel dels Reis com a escenari per a la seua fotografia a València

0


La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha mantingut una reunió amb el fotògraf Spencer Tunick que està buscant localitzacions per a realitzar una fotografia a València al final d’octubre.

El fotògraf ha visitat el monestir de Sant Miquel dels Reis i s’ha mostrat interessat en les possibilitats escèniques que ofereix l’edifici per a situar la composició fotogràfica. Tunick busca un espai singular i ampli ja que les seues fotografies reuneixen centenars de persones i està valorant uns quants emplaçaments a la ciutat de València.

A Tunick li ha impressionat tant l’arquitectura del monestir de Sant Miquel dels Reis com la història de l’edifici que, a més de ser monestir, ha sigut presó i ha tingut usos diferents fins a arribar a ser la seu de la Biblioteca Valenciana.

La directora general de Cultura i Patrimoni, ha manifestat que “des de fa mesos que vam tindre l’oportunitat d’involucrar-nos en l’acció de Spencer Tunick considerem que és una oportunitat excel·lent que no podíem desaprofitar”.

Ha destacat que el fet que el fotògraf s’haja fixat a València «contribuirà a millorar la imatge de la ciutat i la relacionarà amb la cultura i no amb altres projectes del passat que han llastrat la càrrega reputacional de la ciutat”.

Sobre el monestir de Sant Miquel dels Reis ha indicat que, si al final és la ubicació triada pel fotògraf, servirà per a reforçar el posicionament d’aquest monument de bé d’interés cultural que cada vegada és més conegut i més visitat pels ciutadans. L’any passat, més de 59.000 persones van acudir al monestir en visites guiades, visites a les seues exposicions, trobades amb escriptors i activitats relacionades amb el foment de la lectura.

La Generalitat col·labora econòmicament amb l’activitat que realitzarà el fotògraf estatunidenc i que coincidirà amb el festival d’art urbà ‘Intramurs’.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre