Inicio Comunidad Valenciana Sagunt a Escena presenta 'Ovvio', de Kolektiv Lapso Cirk, a l'Off Romà

Sagunt a Escena presenta 'Ovvio', de Kolektiv Lapso Cirk, a l'Off Romà

0

El festival Sagunt a Escena presenta el 16 d’agost un nou espectacle de l’Off Romà: ‘Ovvio’, un treball de la companyia italiana Kolektiv Lapso Cirk, interpretat per Tomàs Vaklavek i David Díez Méndez. La funció es representarà a la pujada al castell de Sagunt i és un espectacle gratuït i per a tots els públics.

David i Tomàs, els dos protagonistes, són dos artistes multidisciplinars de circ, especialitzats en la cerca de l’equilibri i la manipulació amb l’ús d’objectes quotidians. Estimen el que fan, i això es pot apreciar en la seua mirada des del moment en què ixen a escena amb la idea de portar a terme un dels seus jocs perillosos i bojos, en els quals posen a prova el coratge i la confiança cega que tenen en ells mateixos.

L’espectacle que podrem veure a Sagunt, ‘Ovvio’, es una trobada entre dues personalitats oposades que porten dins la mateixa necessitat de risc, la urgència aclaparadora de descobrir fins on poden arribar abans que la física i la casualitat els derroten. El joc és la forma de buscar aquest límit, la confiança, el cordó necessari que els uneix i els espenta a seguir.

El divendres 17, Sagunt a Escena continua amb ‘Las Amazonas’, dirigida per Magüi Mira, al teatre Romà de Sagunt.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre