Inicio Comunidad Valenciana '¿Qué pasó con Michael Jackson?', de La Teta Calva, arriba a Sagunt...

'¿Qué pasó con Michael Jackson?', de La Teta Calva, arriba a Sagunt a Escena

0


El festival Sagunt a Escena continua amb la seua programació amb la presència de la companyia valenciana La Teta Calva al Centre Cultural Mario Monreal, el dimecres 29 d’agost a les 20.30 hores.

L’obra que es representarà, ‘¿Qué pasó con Michael Jackson?’, ha sigut escrita per Maria Cárdenas i Xavo Giménez, i dirigida per aquest últim i està representada per Verónica Andrés, Carles Sanjaime i Xavo Giménez.

La funció ens parla de la soledat, de l’arrogància, del fals afalac. De la necessitat de ser estimats encara que això siga una farsa. De prendre’s un flascó de pastilles i assolir el mite, ens parla del ‘youtuber’, de l»instagrammer’, del buscador de ‘likes’, de nosaltres.

Des del punt de vista social, tindre fama o ser popular a vegades comporta alguna servitud econòmica i la popularitat pot ser fruit d’uns mecanismes planificats; en aquest cas, la persona amb fama pot assolir el grau d’ídol, s’ha convertit en un producte, en un objecte que cal rendibilitzar, consumir, realimentar?

En ‘¿Qué pasó con Michael Jackson?’ es planteja el concepte de fama des de la perspectiva psicològica associada a la satisfacció i a la cerca de la felicitat personal.

El festival Sagunt a Escena continua amb l’espectacle de carrer ‘Wake app’, de la companyia Zen del Sur, el 30 d’agost a les 21.30 hores a la pujada al castell.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre