Inicio Comunidad Valenciana Nomdedéu destaca que la Comunitat Valenciana ‘lidera de nou la recuperació de...

Nomdedéu destaca que la Comunitat Valenciana ‘lidera de nou la recuperació de llocs de treball’

0

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades d’atur fetes públiques pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, segons els quals 8.910 valencianes i valencians han abandonat l’atur en el mes de març.

Nomdedéu ha destacat el fet que la Comunitat haja «liderat de nou la recuperació de llocs de treball». Així, segons ha detallat el responsable d’Ocupació, «en termes absoluts som l’autonomia on més s’ha reduït l’atur, un 2,27%, quasi un punt superior a la mitjana de l’Estat».

Per a Enric Nomdedéu, aquestes dades confirmen que «anem pel bon camí» però ha reconegut que «estem encara lluny d’on voldríem estar». Per aqueixa raó, ha avançat que «des del Consell apostem per intensificar els nostres programes d’ocupació, com Avalem Joves o Avalem Experiència, i estem duent a terme un extensiu procés de modernització del Servei Valencià d’Ocupació».

El responsable del Servef ha remarcat el fet que l’atur haja disminuït en tots els sectors d’activitat (excepte en el col·lectiu sense ocupació anterior), en tots els grups d’edat i en les tres províncies.

Així mateix, cal destacar la xifra d’afiliacions a la Seguretat Social, que se situa en 1.833.226, la millor dada d’un mes de març des de març de 2008. En termes interanuals l’afiliació augmenta a la Comunitat en un +4,36% (76.639 afiliats més), al voltant d’un punt per sobre del registre nacional (3,31%), sent la millor dada en un mes de març des de 2006.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre