Inicio Comunidad Valenciana Més de 400 alumnes han assistit a la Trobada d’Escriptors amb Silvestre...

Més de 400 alumnes han assistit a la Trobada d’Escriptors amb Silvestre Vilaplana

0


Més de 400 alumnes han assistit a la Trobada d’Escriptors de la Biblioteca Valenciana amb Silvestre Vilaplana, un autor nascut a Alcoi que escriu poesia i novel·la.

La Trobada d’Escriptors és una de les activitats de foment de la lectura de la Biblioteca Valenciana dins del Pla valencià de foment del llibre i la lectura ‘Llegim, llegim, llegim’, que es du a terme en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera.

En aquesta ocasió, els alumnes del col·legi Vamar d’Alfafar, i Jesús y María de València, i els instituts d’Educació Secundària de Biar, Llombai, Comarcal de Burjassot, La Muntanya de Chelva, Alcalans de Monserrat i La Canal de Petrer han preguntat a l’escriptor sobre les seues tècniques literàries i la inspiració a l’hora d’escriure.

Silvestre Vilaplana va escriure ‘Les cendres del cavaller’, una biografia de Joanot Martorell amb la qual va obtindre el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira en 2005 i el Premi de la Crítica Serra d’Or de Literatura Infantil i Juvenil.

Altres obres conegudes són ‘L’estany de foc’, Premi Blai Bellver de Narrativa Ciutat de Xàtiva en 2009, i ‘El quadern de les vides perdudes’, que ha guanyat el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa de 2011. Quant als seus títols en literatura infantil i juvenil, ha escrit ‘Els dimonis de Pandora’, ‘La mirada d’Al-Azraq’ i ‘Les urpes del diable’, entre altres.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre