Inicio Comunidad Valenciana Més de 40 xiquetes participen en una excursió tecnològica en el Museu...

Més de 40 xiquetes participen en una excursió tecnològica en el Museu de les Ciències

0


Més de 40 xiquetes han participat en l’excursió tecnològica que s’ha celebrat hui dins del programa ‘Technovation Challenge’ a través de Power Code en el Museu de les Ciències. Les participants han assistit a una xarrada divulgativa i a una visita a les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb les noves tecnologies.

Esta iniciativa anima les xiquetes a introduir-se en el món de l’empreniment i la programació. L’objectiu de ‘Technovation Challenge’ és trencar la bretxa digital de gènere que existix en la formació d’àmbit tecnològic, augmentar competències tecnològiques i fomentar les vocacions STEM.

‘Technovation’, és el programa insígnia de l’empresa sense ànim de lucre Iridescent. El programa oferix a xiquetes en tot el món l’oportunitat d’adquirir les habilitats necessàries per a convertir-se en emprenedores i líders tecnològiques. Cada any, este programa repta xiquetes d’entre 10 i 18 anys a realitzar un pla de negoci i un app per a mòbils que fa front a un problema social. Des de 2009, han participat més de 15.000 xiquetes de més de 100 països. La final regional a València serà el 5 de maig.

Power Code és una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és potenciar el coneixement STEM i les capacitats d’empreniment i lideratge en xiquetes, adolescents, dones i famílies. Des de Power Code recolzen, difonen i doten recursos per a acostar el Technovation Challenge i Curiosity Machine (Intel·ligència Artificial per a famílies) entre altres, a diferents comunitats, sent actualment Ambaixadors del Programa a Madrid i València, cobrint també a Màlaga i altres províncies.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre