Inicio Comunidad Valenciana Marzà: ‘El foment de l’esport en edat escolar és fonamental i per...

Marzà: ‘El foment de l’esport en edat escolar és fonamental i per això augmentem en un 87% les ajudes a competicions intermunicipals’

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la convocatòria de les ajudes destinades a les entitats locals que organitzen competicions intermunicipals dins dels XXXVI Jocs Esportius. Per a això, la Conselleria destinarà un import màxim de 150.000 euros.

Segons el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, «el foment de l’esport en edat escolar és fonamental i per això augmentem en un 87% les ajudes a competicions intermunicipals del programa Jocs Esportius».

«Les trobades intermunicipals del programa són importants perquè fomenten encara més valors com la camaraderia i la solidaritat, que són alguns elements educatius importantíssims, al mateix temps que es practica esport i es promou la vida sana», ha afegit.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les entitats locals, entitats o organismes públics vinculats o dependents de l’Administració local o altres entitats privades d’àmbit local el capital o dotació social de les quals pertanga íntegrament a una o diverses entitats locals, amb competència en matèria d’esport, i que organitzen competició intermunicipal.

Per a poder optar a aquestes ajudes, en les competicions han de participar, almenys, tres municipis i han de competir un mínim de quatre equips en una mateixa categoria i modalitat esportiva. Així mateix, la celebració de trobades o competició esportiva ha de ser periòdica i de duració prolongada.

Sol·licituds Les sol·licituds es presentaran utilitzant exclusivament els mitjans electrònics facilitats per la Generalitat. Per a això, s’accedirà a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, i des d’ací a l’adreça d’Internet:

clicar ací El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 20 d’abril de 2018.

Més informació sobre el programa Jocs Esportius en:

clicar ací

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre