Inicio Comunidad Valenciana Maria Arnal i Marcel Bagés en concert a Sagunt a Escena

Maria Arnal i Marcel Bagés en concert a Sagunt a Escena

0


El festival Sagunt a Escena porta al Teatre Romà de Sagunt el dimarts 28 d’agost, a les 22.30 hores, un concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, un grup que ha sigut una de les revelacions musicals del 2018 amb el disc ’45 cerebros y un corazón’, que també dona títol a aquest concert.

Maria Arnal i Marcel Bagés creen cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de remescla d’enregistraments de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica. A Sagunt presentaran temes del nou disc ’45 cerebros y un corazón’ convertit en un dels discos clau de l’any i amb el seu directe consolidat com una de les experiències més emotives, torbadores i emocionants del nostre present musical.

El títol de l’àlbum i la cançó del mateix nom s’inspiren en la troballa d’una fossa comuna de la Guerra Civil prop de Burgos, la qual cosa ens dona la primera mostra de l’ètica de treball del duo. També formen part del disc creacions tan redones com ‘Tú que vienes a rondarme’ o visites a l’imaginari de Joan Brossa (‘La gent’) o Ovidi Montllor (‘A la vida’).

La seua conjunció de tradició i modernitat donen la mesura exacta de l’aportació de Maria Arnal i Marcel Bagés a la música. Des del coneixement i el respecte fins a allò més tradicional, el duo fa música avantguardista com una síntesi de bagatges i talent.

El següent espectacle programat a Sagunt a Escena serà ‘¿Qué pasó con Michael Jackson?’, de la companyia La Teta Calva, el 29 d’agost a les 20.30 hores al Centre Cultural Mario Monreal.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre