Inicio Comunidad Valenciana L'IVC promou el rodatge d''Un mundo normal', d'Achero Mañas

L'IVC promou el rodatge d''Un mundo normal', d'Achero Mañas

0


El director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, ha visitat el rodatge a Llíria del llargmetratge ‘Un mundo normal’, dirigit per Achero Mañas i produït per Last Will Productions AIE i Voramar Films.

‘Un mundo normal’ és una comèdia negra que traspassa els límits entre la part dura i irònica de la vida. Segons el seu director, la pel·lícula “és una metàfora que retrata, en to de comèdia negra a voltes i unes altres de manera esperpènticament dramàtica, el dilema d’un home que ha d’actuar, per les seues circumstàncies especials, fora de la llei i en contra del que pensa el seu entorn més proper”.

La pel·lícula explica la història d’Ernesto, un director de teatre excèntric i inconformista que rep la notícia de la mort de sa mare. Camí del cementeri, roba el taüt per a tirar el cadàver a l’oceà, com era el seu desig.

La seua filla, cansada de les seues bogeries, l’acompanya amb la intenció de fer-lo canviar d’idea. En el viatge descobrirà que son pare no és cap boig i que un ha de ser fidel a si mateix, encara que això supose anar en contra de l’opinió de la majoria.

En el repartiment d”Un mundo normal’ destaquen Ernesto Alterio, Magüi Mira, Laura Mañas, Pau Durà i Ruth Díaz. El rodatge es durà a terme majoritàriament a la Comunitat Valenciana, tant a les comarques de Castelló com a les de València. La pel·lícula, que podrà veure’s en sales en 2019, disposa de les ajudes a la producció que convoca anualment l’Institut Valencià de Cultura.

Achero Mañas va guanyar el Goya al millor guió original per ‘El Bola’ l’any 2000 i el Premi Fipresci en el Festival Internacional de Toronto en 2003 per ‘Noviembre’.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre