Inicio Comunidad Valenciana L’IVC presenta a la Universitat Miguel Hernández d’Elx l’Informe FestiMapp 2018 sobre...

L’IVC presenta a la Universitat Miguel Hernández d’Elx l’Informe FestiMapp 2018 sobre festivals valencians de l’audiovisual

0

L’Institut Valencià de Cultura presenta el dimarts 17 d’abril, a les 9.30 hores, a la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, l’Informe FestiMapp 2018, sobre la situació dels festivals de cinema i de l’audiovisual a la Comunitat Valenciana.

L’Informe FestiMapp 2018 serà presentat pel director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, als directors de festivals audiovisuals valencians, assistents a la reunió plenària de festivals de cinema i de l’audiovisual de la Comunitat Valenciana, entre els quals figura el director de Cinema Jove, Carlos Madrid. En la presentació també intervé Javier Arteseros, responsable de l’elaboració de l’informe.

Aquesta presentació se celebra durant unes jornades d’ocupació dirigides a estudiants de 3r i 4t de Comunicació Audiovisual, que se celebren del 16 al 18 d’abril, organitzades per l’Àrea de Comunicació Audiovisual de la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. La presentació de FestiMapp està oberta a tots els estudiants de Comunicació Audiovisual fins a completar l’aforament.

Les jornades porten per títol «Trobada de Festivals de Cinema de la Comunitat Valenciana: Noves formes de contar, dissenyar i difondre històries».

Festimapp L’informe ‘FestiMapp. Mapa de festivals de la Comunitat Valenciana’ arreplega les dades més rellevants dels esdeveniments cinematogràfics valencians, des de les seues dates de celebració fins als continguts temàtics i les activitats que ofereix cada un.

Trobada de festivals de cinema i de l’audiovisual En aquesta jornada també està previst discutir la creació d’una coordinadora en què s’integren els més de setanta festivals valencians de l’audiovisual en actiu amb l’objectiu d’impulsar projectes comuns, debatre estratègies d’internacionalització, coordinar calendaris de celebració i establir portaveus i noves vies de diàleg amb les institucions.

La reunió sobre festivals de cinema s’emmarca dins del Pla valencià d’internacionalització de les indústries culturals i creatives, que forma part del Pla estratègic cultural ‘Fes Cultura’.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre