Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca la XII edició de Cortos por la...

L'IVC presenta a la Filmoteca la XII edició de Cortos por la Igualdad

0


La Filmoteca presenta el dimecres, 7 de novembre, a les 20.00 hores, el DVD que reuneix els curts seleccionats de la XII edició del festival Cortos por la Igualdad.

Les peces seleccionades en aquesta XII edició 2018 són ‘Humana, el cuerpo fuera del cuerpo’, de Josep Gresa Alemany i l’artista plàstica Susana Gutiérrez Babío; ‘Lo que contamos’, de Laura Uría Arranz; ‘Simbiosis carnal’, de Rocío Álvarez Valera; ‘Te’n podria dir mil’, de Laura Capsir Maiques (menció especial); i ‘Youtubers por la igualdad’, de Sara Gallardo (menció especial).

A més, enguany, l’Associació per la Coeducació ha decidit també cedir i sumar com a material coeducatiu el seu curt ‘Patis vius, patis coeducatius’, dirigit per Sandra Molines i Paqui Méndez.

Organitzat per l’Associació per la Coeducació, amb el patrocini de la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, l’Ajuntament de València, i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, Cortos por la igualdad és un projecte destinat a la recopilació i difusió de curts que promouen temàtiques socials relacionades amb la discriminació de la dona i la seua lluita per la igualtat efectiva i real.

La sessió estarà presentada per Paqui Méndez, responsable de Cortos por la Igualdad, i les directores i els directors dels curtmetratges guardonats.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre