Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu un programa doble de Buster Keaton...

L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu un programa doble de Buster Keaton amb 'La cabra' i 'El navegante'

0


La Filmoteca d’Estiu projecta el dijous 16 d’agost, a les 22.30 hores, el programa doble de Buster Keaton conformat per ‘La cabra’ (1921) i ‘El navegante’ (1924). Aquest programa es podrà veure també el divendres 17 d’agost.

‘La cabra’ conta la història d’un home perseguit pel cap de la policia local, després de ser confós amb un famós criminal. L’home es refugia a casa d’una jove, sense saber que és la filla del seu perseguidor.

En ‘El navegante’, Buster Keaton s’enfronta als elements a bord d’un vaixell i reviu de manera molt especial l’aventura de Robinson Crusoe. La pel·lícula favorita de Buster Keaton de la seua filmografia és un dels grans clàssics del cinema mut.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre