Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'Rebeca' d'Alfred Hitchcock

L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'Rebeca' d'Alfred Hitchcock

0


La Filmoteca d’Estiu projecta el divendres 24 d’agost, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, ‘Rebeca’ (1940) d’Alfred Hitchcock. La pel·lícula es podrà veure també dissabte 25 i diumenge 26 d’agost, última projecció d’aquesta edició.

En la seua primera producció americana, Hitchcock va convertir la novel·la de Daphne du Maurier en una de les seues millors pel·lícules. La magistral posada en escena d’aquest melodrama gòtic aconsegueix crear una atmosfera asfixiant i una tensió narrativa inimitable, basada en l’omnipresència d’un personatge absent.

Al poc de temps de perdre la seua esposa Rebeca, l’aristòcrata anglés Maxim De Winter coneix a Montecarlo una jove humil, dama de companyia d’una senyora americana. De Winter i la jove es casen i se’n van a viure a la mansió de l’aristòcrata a Anglaterra, on la nova senyora De Winter s’adona que tot allà està impregnat del record de Rebeca.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre