Inicio Comunidad Valenciana L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'La forma del agua', de Guillermo...

L'IVC presenta a la Filmoteca d'Estiu 'La forma del agua', de Guillermo del Toro

0


La Filmoteca d’Estiu projecta el dissabte 18 d’agost a les 22.30 hores, als jardins del Palau de la Música, ‘La forma del agua’ (2017), de Guillermo del Toro. La pel·lícula es podrà veure també el diumenge 19 i el dilluns 20 d’agost.

‘La forma del agua’ és una història d’amor en to de faula sobre l’empatia i el respecte a la diversitat. Guillermo del Toro dirigeix una pel·lícula visualment enlluernadora, guanyadora de l’Oscar a millor pel·lícula i millor direcció.

Elisa és una dona muda que, en plena Guerra Freda, treballa com a netejadora en un inquietant laboratori d’alta seguretat, on estan experimentant amb un misteriós home amfibi. Entre els dos éssers sorgirà una forta connexió.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre