Inicio Comunidad Valenciana L’IVC estrena a la Filmoteca ‘Ternura y la tercera persona’

L’IVC estrena a la Filmoteca ‘Ternura y la tercera persona’

0


La Filmoteca estrena a València el dimecres 5 d’abril, a les 20:00 hores ‘Ternura y la tercera persona’ (2017), un llargmetratge de 65 minuts del cineasta Pedro Llorca. Abans de la projecció podrà veure’s el curtmetratge ‘Las olas’, que va dirigir Llorca en 2004. Les dues pel·lícules seran presentades al públic pel director i podran tornar a veure’s el divendres 5 d’abril, a les 22.30 hores.

Protagonitzada per Mario Gas, Miranda Gas, Carlos Santos, Juli Mira, Celia Bermejo i Cristina de Inza, ‘Ternura y la tercera persona’ és l’última pel·lícula del cineasta independent Pablo Llorca (Madrid, 1963), que des del 1989 escriu, dirigeix i munta totes les seues pel·lícules a través de la seua productora, La Cicatriz.

El film va obtindre el Premi de la Crítica concedit pel jurat Fipresci (Federació Internacional de la Premsa Cinematogràfica) al Festival de Cinema Europeu de Sevilla en 2017.

Definida com una “dramèdia naturalista i el·líptica”, pel crític Carlos Losilla, la pel·lícula explora amb to d’humor i un llenguatge pròxim al documental la vida i els llaços comunitaris que s’estableixen el barri obrer de La Fortuna, a la perifèria madrilenya.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre