Inicio Comunidad Valenciana L'IVC Castelló esgota les entrades per a la representació de 'La golondrina',...

L'IVC Castelló esgota les entrades per a la representació de 'La golondrina', amb Carmen Maura i Félix Gómez

0


L’Institut Valencià de Cultura a Castelló ha penjat el cartell de ‘no hi ha localitats’ per a la representació del dissabte, 16 de febrer, al Teatre Principal de l’obra ‘La golondrina’, protagonitzada per Carmen Maura i Félíx Gómez.

Aquesta obra, produïda per Lazona Teatro, dirigida per Josep Maria Mestres i escrita per Guillem Clua, reuneix dos personatges: Amelia i Ramón. La primera, una severa professora de cant, rep a sa casa el segon, un jove que vol millorar la seua tècnica vocal per a cantar en el memorial de sa mare, morta recentment.

La cançó elegida per a ser interpretada, ‘La golondrina’, té un significat especial per a Ramón i, pel que sembla, també per a Amelia, que, a pesar de les seues reticències inicials accedeix a donar-li una primera classe. A mesura que la vesprada avança, els dos personatges van desgranant detalls del seu passat, profundament marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

El significat real d’aquest atemptat, les motivacions del terrorista i l’ombra allargada de les víctimes provoquen un fort enfrontament entre Amelia i Ramón que els porta a descobrir la veritat sobre aquells terribles esdeveniments, una veritat que els obliga a reflexionar sobre les seues identitats, l’acceptació de la pèrdua i la fragilitat de l’amor, despullant-se fins a tal punt que els seus destins quedaran units per sempre en un cant comú a la vida.

Una obra que parla dels atemptats terroristes i que vol comprendre el contrasentit de l’horror, les conseqüències de l’odi i les estratègies perquè no destruïsquen l’ànima.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre