Inicio Comunidad Valenciana L'IVC anuncia els nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

L'IVC anuncia els nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

0


L’Institut Valencià de Cultura ha anunciat els nominats a les diferents categories dels Premis de l’Audiovisual Valencià, que compten amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i Egeda. Les nominacions han sigut decidides per la comissió de representants de les associacions professionals que conformen la Mesa de la Cultura Valenciana (MECUV) entre les candidatures rebudes fins al dia 10 d’octubre.

En els pròxims dies, un jurat designat pels representants de la MECUV s’encarregarà de decidir els guanyadors entre les tres nominacions de cada categoria.

Els nominats de les 19 categories dels Premis de l’Audiovisual Valencià estan inclosos al document adjunt.

Les pel·lícules amb més nominacions són ‘El desentierro’ (10), ‘Perfectos desconocidos’ (9), ‘Fishbone’ (9), ‘Formentera Lady (7), ‘M’esperaràs’ (3), ‘En las estrellas’ (3), ‘Inocente’ (2) i ‘Josep Renau: l’art en perill’ (2). Obtenen una nominació ‘Brava’, ‘Paella Today’, ‘Experiment Stuka’, ‘L’estratègia del silenci’ y ‘La familia (Dementia)’.

L’IVC també ha donat a conéixer el trofeu dissenyat per l’artista alacantina Inma Femenia, que es lliurarà durant la gala dels Premis de l’Audiovisual Valencià al teatre Principal d’Alacant el pròxim 16 de novembre. L’obra és una escultura en pedra i metacrilat que simbolitza el pas de les pintures rupestres a la projecció, per la mescla de materials, i que conté els colors bàsics de l’audiovisual: roig, verd i blau.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre