Inicio Comunidad Valenciana L'Ivace rep 163 sol·licituds per a la millora i modernització de polígons...

L'Ivace rep 163 sol·licituds per a la millora i modernització de polígons industrials en 2019

0

Ivace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha rebut un total de 163 sol·licituds d’ajuda dels ajuntaments per a la millora, modernització i dotació i infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat.

Aquesta ordre d’ajudes de 2019, amb termini de presentació fins el 22 de febrer, compta amb un pressupost inicial de 12,8 milions d’euros i contempla subvencions de fins a 200.000 euros per polígon industrial.

Del total de les sol·licituds presentades, 55 corresponen a polígons industrials de la província d’Alacant, 27 a Castelló i 81 a València. Això es tradueix en sol·licituds de 35 municipis d’Alacant, 16 de la província de Castelló i 59 de València.

La directora general de l’ Ivace, Júlia Company, ha destacat «la bona resposta per part dels ajuntaments a aquesta nova ordre d’ajudes amb la qual donem continuïtat a les publicades en 2017 i 2018».

«És ja una realitat la nostra aposta decidida per millorar la imatge, l’entorn i els serveis dels nostres polígons industrials on s’implanten empreses que generen ocupació i creixement econòmic i que redunden en benefici de la ciutadania de cada localitat», ha afirmat.

Actuacions subvencionables Entre les actuacions subvencionables que contempla l’ordre d’ajudes de l’Ivace destaca l’obra civil que permeta la implantació de fibra òptica, la instal·lació de càmeres a través de CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, passarel·les de vianants, ampliació o creació de depuradora, millora de la imatge del polígon, millora de l’enllumenat públic, generació d’energia renovable i serveis contra incendis.

També se subvencionarà la implantació d’ecoparc o de sistemes de gestió de residus, millora de zones verdes, creació d’eina web amb informació del polígon industrial accessible a l’Ivace, millora viària: més aparcaments i/o vials, vials més amplis, nous accessos, senyalització i/o identificació de carrers, senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit, millora del sanejament separatiu de les aigües residuals, millora en el subministrament d’aigua, bruta i potable i/o augment de cabal i pressió i dotació de subministrament de gas a alta i baixa pressió.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre