Inicio Comunidad Valenciana L’Ivace adjudica 5.000 m² de sòl industrial a Utiel al Grupo Huevos...

L’Ivace adjudica 5.000 m² de sòl industrial a Utiel al Grupo Huevos Guillén

0

Ivace Parcs Empresarials ha adjudicat 5.000 m² de sòl industrial en el Parc Empresarial Nuevo Tollo d’Utiel al Grupo Huevos Guillén.

Aquesta adjudicació s’ha produït en la modalitat de compravenda i suposarà una inversió d’1,1 milió d’euros que permetrà a l’empresa la construcció d’una càmera de refrigeració per a l’emmagatzematge d’ous destinats a la indústria alimentària.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company. ha destacat que aquesta operació és fruit de l’esforç que està realitzant Ivace Parcs Empresarials per posar a la disposició de les empreses atractives condicions de comercialització “perquè invertisquen en el nostre territori i engeguen els seus projectes empresarials, generant així llocs de treball”.

“L’aposta per Utiel del Grupo Huevos Guillén contribuirà a la reactivació de l’economia de la comarca i atraurà a noves empreses i nous negocis”, ha afegit.

Company ha subratllat que el Parc Empresarial Nuevo Tollo “s’ha consolidat com un nucli industrial estratègic per a la instal·lació d’empreses del sector agroalimentari i vitivinícola a causa de les seues bones comunicacions i a la seua situació geogràfica”.

Aquesta adjudicació es suma a altres actuacions que s’estan duent a terme en matèria de sòl industrial com la comercialització al 100% del Parc Empresarial El Maigmó de Tibi, l’adjudicació de 2.300 m² en el Campaner a Alcalà de Xivert o la convocatòria d’ajudes per a la millora i modernització de polígons i àrees industrials de la Comunitat.

Nuevo Tollo El Parc Empresarial Nuevo Tollo està situat estratègicament al costat de l’autovia A-3, compta amb ràpida connexió a les principals vies de comunicació, proximitat a València i experiència i especialització de la mà d’obra de la comarca.

Té una superfície de 243.940,77 m² de sòl industrial dels quals el 89% (218.190,79 m²) ja està comercialitzat. A més, ofereix atractives condicions de comercialització com el dret de superfície amb un cànon de 0,19 euros m²/mes, tres anys de manca inicial i possibilitat de sol·licitar opció de compra, l’Arrendament Ad Aedificandum que consisteix en la cessió de sòl públic sense cost de cànon o lloguer i la venda amb abonament total del preu i amb pagament ajornat.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre