Inicio Comunidad Valenciana L’Institut Valencià de Cultura presenta el grup Esmerine dins el cicle musical...

L’Institut Valencià de Cultura presenta el grup Esmerine dins el cicle musical Atiende Alicante 2018

0


Dins del cicle de concerts singulars Atiende Alicante que s’ofereix al Teatre Arniches al llarg de l’any 2018, el diumenge 18 de març arriba a l’escenari de l’avinguda de Aguilera el grup canadenc Esmerine, format per exmembres de les formacions GodspeedYou! Black Emperor i The Silver Mt Zion.

Des del seu Montreal natal, Esmerine tracta de transportar escenaris barrocs amb la subtilesa i l’energia de temps passats, mentre obliga a qüestionar problemàtiques d’ara. La banda ha aconseguit superar l’estètica del rock de cambra i ha demostrat en els seus darrers discos una varietat narrativa i estilística que el distingeix d’altres projectes contemporanis.

La formació naix del nucli de GoodspeedYou! Black Emperor, té a Brosse Cawdron i Becky Foon com a fundadors i hi incorpora Jamie Thompson i el multiinstrumentista Brian Sanderson. De ser una derivació alternativa de l’univers musical al qual també pertanyen A Silver Mt Zion i Set FireTo Flames, ha passat a capturar i desenvolupar la seua pròpia energia, amb puresa instrumental i minimalisme.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre