Inicio Comunidad Valenciana L'Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca un cicle amb les...

L'Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca un cicle amb les millors òperes primes guardonades amb el premi Discovery

0


L’Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca un cicle amb les millors òperes primes europees guardonades amb el premi European Discovery, amb el qual l’Acadèmia del Cinema Europeu reconeix la millor òpera primera produïda al continent.

Amb motiu de la celebració a Sevilla al desembre de la cerimònia de lliurament dels Premis del Cinema Europeu (European Film Awards 2018), el Festival de Cinema Europeu de Sevilla promou un cicle itinerant compost per algunes de les pel·lícules que han guanyat en els últims anys el premi European Discovery.

El cicle s’inicia el diumenge, 9 de desembre, a les 18 hores, amb la projecció d»El regreso’ (2003), del rus Andrey Zvyagintsev, consagrat fa pocs anys amb ‘Leviatan’ (2014). En el mes de desembre també es podrà veure ’13 tzameti’ (2005), del georgià Gela Babluani; ‘Hunger’ (2008), del britànic Steve McQueen, o ‘Mustang’ (2015), de la cineasta turca Deniz Game Ergüven.

El cicle també inclou altres pel·lícules destacables com ‘Katalin Varga’ (2009), del britànic Peter Strickland (2009), ‘Oh Boy’ (2012), de l’alemany Jan Ole Gerster, ‘The Tribe’ (2014), de l’ucraïnés Miroslav Slaboshpitsky, o ‘El día más feliz en la vida de Olli Mäki (2016), del finlandés Juho Kuosmanen.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre