Inicio Comunidad Valenciana L’Institut Valencià de Cultura col·labora en la fira GiroscòPICA

L’Institut Valencià de Cultura col·labora en la fira GiroscòPICA

0


GiroscòPICA és una fira d’arts escèniques de carrer que té lloc a Picanya i actua com a aparador d’actualitat escènica per a posar en contacte les persones responsables de les programacions culturals dels pobles de la Comunitat Valenciana, amb una selecció d’espectacles innovadors.

En l’edició d’enguany, els dies 23 i 24 de març, el programa conté dotze espectacles en les modalitats de teatre, circ i dansa, set dels quals són creacions de companyies valencianes. En total, participaran a la fira més de trenta professionals de la programació cultural.

GiroscòPICA, Fira Valenciana de les Arts Escèniques de Carrer a Picanya és de convocatòria anual i naix de la llavor de PICAARTS Mostra d’Arts Teatrals de Carrer a Picanya, que començà el seu camí la primavera de 2013.

Entre els objectius de GiroscòPICA es troben la dinamització del mercat valencià de les arts escèniques de carrer, la generació d’aliances estratègiques per a impulsar les creacions valencianes d’arts escèniques de carrer, la formació, l’intercanvi i la trobada de professionals i la seducció de nous públics.

El divendres, a les 13:00 hores, està prevista la xerrada ‘Arts de carrer i el seu potencial del mercat’, a càrrec de la directora de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals, dependent del Departament de Cultura del Govern de Catalunya, Antònia Andugar i Andreu.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre