Inicio Comunidad Valenciana L’Hemisfèric acull a partir de demà la pel·lícula IMAX ‘Dream Big’

L’Hemisfèric acull a partir de demà la pel·lícula IMAX ‘Dream Big’

0


L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull a partir de demà, 1 d’abril, una nova pel·lícula IMAX en la seua programació. La pel·lícula oferix una nova perspectiva de l’enginyeria més enllà de les matemàtiques i la ciència amb l’objectiu d’inspirar els cors i ments de la pròxima generació d’enginyers.

‘Dream Big’ celebra l’enginy humà que es troba després de les meravelles de l’enginyeria i revela les raons que impulsen els seus creadors a millorar les nostres vides i aconseguir un futur més sostenible per a tots. La creativitat i la cooperació, la humanitat, els somnis i les esperances són també protagonistes en ‘Dream Big’.

Des de la Gran Muralla Xina i els edificis més alts del món fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents, ‘Dream Big’ utilitza una sèrie d’inspiradores històries per a ensenyar-te un món ocult darrere dels invents i les estructures més emocionants en tot el món.

‘Dream Big’ és una producció de MacGillivray Freeman Films en col·laboració amb la Societat Americana d’Enginyers Civils (ASCE) i presentat per Bechtel Corporation.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre