Inicio Comunidad Valenciana L'exposició 'Mart. La conquista d'un somni' incorpora un mòdul interactiu de realitat...

L'exposició 'Mart. La conquista d'un somni' incorpora un mòdul interactiu de realitat virtual

0


L’exposició ‘Mart. La conquista d’un somni’ ha incorporat una nou mòdul interactiu que permet explorar el planeta roig gràcies a la realitat virtual. Es tracta d’un experiència inmersiva que proposa al visitant diverses missions en una futura colònia marciana.

El mòdul interactiu ‘Missió a Mart’, amb sessions des de les 11 hores, és un joc de realitat virtual, el participant, gràcies a un casc i ulleres especials, sent que està explorant Mart i forma part de la colònia.

Convertit en comandant de l’estació científica ha de trobar el robot d’exploració Mars Rover i posar fora de perill a l’estació amenaçada per una pluja de meteorits. Per a això haurà de recórrer un pont a gran altura i superar diverses proves. L’edat recomanada és per a majors de 13 anys.

Amb este nou mòdul s’amplia ‘Mart. La conquista d’un somni’, una de les novetats proposades per la Ciutat de les Arts i les Ciències per estiu que a més coincidix amb les dates en què el planeta roig està més prop de la Terra especialment del 26 al 31 de juliol al trobar-se en oposició (fenomen astronòmic que ocorre cada dos anys i 50 dies).

L’exposició respon a les grans preguntes que desperta Mart i està coproduïda junt amb Fundació Telefónica; en ella han col·laborat diverses institucions com l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA), l’Agència Espacial Europea (ESA) i l’Institut Nacional d’Astrofísica d’Itàlia (INAF), tant en l’assessorament com en préstec de peces.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre