Inicio Comunidad Valenciana L'escriptora María Zaragoza departeix amb escolars en la Biblioteca Valenciana

L'escriptora María Zaragoza departeix amb escolars en la Biblioteca Valenciana

0


Un centenar d’escolars s’ha acostat a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu per a departir amb l’escriptora María Zaragoza en la segona sessió dels ‘Encontres amb Escriptors’ 2019.

Els alumnes i alumnas assistents pertanyen als centres següents: IES núm. 3 de Dénia, col·legi Engeba de València i col·legi San Francisco i Santo Domingo de Vilamarxant.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha acompanyat María Zaragoza, que ha participat en el ‘Encontre amb Escriptors’, que facilita la relació dels autors i autores amb el públic lector, dins de les activitats de foment de la lectura que impulsa la Biblioteca Valenciana.

María Zaragoza és coneguda pels seus contes i relats curts i per la seua novel·la ‘Dicen que estás muerta’, guanyadora del Premi Ateneo Joven de Sevilla en 2010. Altres títols coneguts són ‘Ensayos sobre un personaje incompleto’ (2000), ‘Los alemanes se vuelan la cabeza por amor’ (Premi Ateneo Ciudad de Valladolid 2012) i ‘Constanza Barbazul’ (Sigueleyendo, 2013), entre d’altres.

Els seus relats han sigut recollits en diverses antologies, entre les que cal destacar ‘Última temporada’ (2013), una selecció dels autors més representatius nascuts en els huitanta.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre