Inicio Comunidad Valenciana L'escriptor Felipe Benítez Reyes acosta la seua literatura en l'Encontre d'Escriptors de...

L'escriptor Felipe Benítez Reyes acosta la seua literatura en l'Encontre d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana

0


L’escriptor Felipe Benitez Reyes acosta la seua literatura als assistents a l’Encontre d’Escriptors de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Els participants de la jornada han mostrat el seu interés pels diferents gèneres que cultiva el guanyador del Premi Nadal de 2007 amb la seua obra ‘Mercado de espejismos’.

Benítez ha sostingut que escriure “és mantindre un diàleg amb un mateix per a explicar-se el sentit de les coses i que després aquesta divagació es trasllade als lectors”. També ha indicat que els textos són invariables però pateixen mutacions segons el lector i el moment en el qual es llig. “Un mateix text produeix diferents sentiments a les persones i, fins i tot, a la mateixa persona segons l’edat amb què es llija”, ha afirmat.

En narrativa, l’autor ha escrit ‘Cada cual y lo extraño’ i ‘El azar y viceversa’ i en literatura infantil: ‘Los libros errantes’ i ‘Lo que viene después de lo peor’. En 1996 va rebre el Premi Nacional de Poesia i Premi de la Crítica per ‘Vidas improbables’ També són coneguts els seus poemaris ‘Sombras particulares’ i ‘Trama de Niebla’.

Els i les alumnes pertanyen als IES Rei en Jaume d’Alzira, IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola, IES de Massamagrell, IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna, IES Benicalap i IES Cabanyal de València.

En la pàgina web de la Biblioteca Valenciana es pot trobar més informació sobre l’Encontre d’Escriptors i altres activitats d’Animació Lectora: consultar aquí.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre