Inicio Comunidad Valenciana Les empresas ja poden sol.licitar les ajudes Xec Tutories Internacionalització de l’Ivace

Les empresas ja poden sol.licitar les ajudes Xec Tutories Internacionalització de l’Ivace

0

Les empreses valencianes poden sol.licitar a partir de hui dilluns, 16 d’abril la convocatòria d’ajudes Xec Tutories Internacionalització amb les quals facilita el desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec d’experts que col·laboren amb Ivace i que assessoren a les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

«Recolzem amb fins al 90% dels costos de contractació del consultor o expert i facilitem a l’empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de durada, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional, el màrqueting digital internacional, les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional i l’expansió internacional d’start-ups», ha explicat.

«Enguany i com a novetat -ha afegit- incorporem una nova tutoria per a ajudar a les empreses a revisar la seua estratègia d’internacionalització».

«Amb aquestes ajudes perseguim facilitar a les empreses els coneixements i experiència que els permeten millorar la seua estratègia en els mercats exteriors i d’aquesta manera guanyar major competitivitat en els mateixos; perquè seguim augmentant la nostra base exportadora i consolidant la presència de les nostres empreses i els nostres productes en l’exterior», ha assenyalat.

Les empreses interessades a rebre el Xec tutories internacionalització podran sol·licitar un màxim de dues tutories i seleccionaran el professional que els atendrà d’entre una Borsa d’Experts confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La Borsa d’Experts es pot consultar en la pàgina web d’Ivace www.tramalicante.es .

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50% a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Les empreses interessades podran sol·licitar aquestes ajudes a partir de aquest dilluns, 16 d’abril. La informació relativa a aquestes ajudes es pot consultar en la pàgina web d’Ivace.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre