Inicio Comunidad Valenciana La XXIII edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola...

La XXIII edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola conclou amb un gran èxit artístic i de públic

0

La XXIII edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola, que l’Institut Valencià de Cultura organitza juntament amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola, ha finalitzat amb un «gran èxit artístic i de públic», segons el balanç fet per la directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, Marga Landete.

Als concerts han assistit més de 3.000 espectadors i del espectacle piromusical van gaudir prop de 100.000 espectadors.

El públic continua assistint fidelment als concerts al castell del Papa Luna, el espectacle piromusical del dia 2 d’agost, amb música de Händel, va ser un «èxit absolut» i, com a pròleg, es van celebrar dues activitats, la instal·lació ‘Arrima’t a la música barroca’ a la platja Nord i ‘Johann Sebastian Bach, la vida boja d’un ogre genial’, una activitat per al públic familiar, interpretat per La Galería del Claroscuro.

Els concerts amb més èxit de públic han sigut els de Carlos Núñez i Jordi Savall, dels quals es van esgotar les localitats posades a la venda. El de Carlos Núñez va ser al castell del Papa Luna i el de Jordi Savall es va traslladar, per les previsions atmosfèriques, al Palau de Congressos de Peníscola.

El festival ha reunit en la seua programació grups nacionals de trajectòria internacional com Capella de Ministrers, Harmonia del Parnàs o Al Ayre Español, al costat de formacions internacionals com The Royal Baroque, d’Anglaterra, o Ensemble Inégal, de la República Txeca.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre