Inicio Comunidad Valenciana La Trobada d'Estiu de la Jove Orquestra de la Generalitat conclou amb...

La Trobada d'Estiu de la Jove Orquestra de la Generalitat conclou amb tres concerts

0

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana conclou la Trobada d’Estiu, que ha tingut lloc des del 14 de juliol, amb tres concerts que posaran en escena el repertori preparat durant l’estada. Els concerts tindran lloc el dia 23 de juliol a l’Auditori de Castalla (Alacant); el 24 de juliol, a l’Auditori de Borriana (Castelló), i el 25 de juliol, al Palau de la Música de València.

Durant la Trobada d’Estiu, la Jove Orquestra ha fet una convivència combinada amb pràctiques orquestrals i classes segons especialitats instrumentals amb quinze professors destacats, per preparar un repertori amb peces de Gustav Mahler, Manuel de Falla i Francisco Coll.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, i la formen 95 músics menors de 26 anys. El director d’aquesta, des d’octubre de 2017, és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín, i actualment és director associat de la Seattle Symphony, on lidera una extensa varietat de programes.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers que dirigeixen professors destacats de cada especialitat instrumental: Oleguer Beltran (violí), Mario Pérez (violí), Álvaro Gallego (viola), Josep Trescolí (violoncel), Priscila Vela (contrabaix), Bleuenn le Friec (arpa), André Cebrián (flauta), Miriam Pastor (oboé), Eduardo Raimundo (clarinet), María José Rielo (fagot), Bernard Cifres (trompa), Javier Barberá (trompeta), Juan Carlos Matamoros (trombó), David Llácer (tuba) i Jaume Santonja (percussió).

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre